Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg waar veel gewerkt wordt met specifieke bedrijfskleding, zijn ruime en gemakkelijk te onderhouden omkleed- en opbergfaciliteiten onontbeerlijk.

Kupan levert personeelskasten en lockers in vele varianten. Al dan niet voorzien van elektronische afsluitmogelijkheden, waardoor meerdere gebruikers op verschillende tijden dezelfde lockers kunnen benutten. Ongeacht uw vraag, Kupan heeft een perfect passende oplossing. Dit geldt ook voor op bijzonder gebruik afgestemde omkleed- en toiletcabines en kluisjes in bijvoorbeeld revalidatiecentra.

Ook voor de Pick-up points worden kupan kasten gebruikt voor de distributie van medicijnen. Menig Apotheek is al uitgerust met een serie kluisjes voor de distributie van Medicijnen. Recepten kunnen van de huisarts direct met de apotheek gecommuniceerd worden, waarbij de klant op zijn mobiel een bericht krijgt dan bij zijn apotheek de medicijnen klaar liggen om afgehaald te worden. Een code voor het kluisje wordt meegestuurd in het bericht. Zodra het kluisje geleegd wordt door de klant vind pas de afrekening plaats. Dit systeem wordt verkocht als Pharmaloxs door Spruyt hillen

Producten binnen de branche

Inspiratie

Benieuwd naar projecten die we gerealiseerd hebben binnen de gezondheidszorg?

Bekijk onze referenties

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?