Recreatie

Recreatie

Moderne, sfeervolle, schone ingerichte douche- en toiletruimtes zijn een must voor succesvolle camping- en recreatieparken. De kwaliteit van de sanitaire ruimtes bepaalt in hoge mate of de gast kiest voor een verblijf bij u en terugkomt of dat zij gaan zoeken naar een betere accommodatie. Kupan biedt vele modellen zodat u geheel binnen uw budget en eisen een keuze kunt maken die uw gasten kunnen waarderen.

Uniek zijn de ‘Kupan kids themadeuren’, de gepatenteerd kinderveilige cabineserie ‘Essence’ en de vrijhangende cabineproducten, zodat er geen belemmeringen zijn bij het schoonmaken.

Een Camping moet aan veel eisen voldoen, maar een van de belangrijkste klanteisen is toch wel of de sanitaire voorzieningen schoon en modern zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van deze sanitaire ruimtes zodat uw gasten positief over uw camping blijven praten. Onderschat vooral niet de klant. Zij kennen de markt ook en een klanten hebben is één, maar houden is een kunst. Kupan houdt in de markt van de recreatie de vinger aan de pols en heeft specialisten in dienst die niets anders doen dan inspelen op de behoefte van de recreatie gasten.

Heeft u bouwplannen of renovatie plannen, laat ons dan geheel vrijblijvend meedenken, om voor u het optimale er uit te halen. Wij kunnen u ondersteunen met 3D Tekeningen en geven u inzicht hoe uw situatie kan worden.

Producten binnen de branche

Inspiratie

Benieuwd naar projecten die we gerealiseerd hebben binnen de recreatie?

Bekijk onze referenties

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?