Over Kupan

Nieuws, Missie en Visie

Coronavirus / Covid-19 Voorzorgsmaatregelen 

Beste Klant en Leverancier:

Vanwege de Wereldwijde verspreiding van het Corona virus heeft Kupan als belangrijke schakel in de levering van Hygiënische producten maatregelen genomen om zowel u als ons te beschermen. 
Vanaf 3 maart 2020 worden alle leveringen en diensten onderworpen aan onze nieuwe interne hygiëne normen.

1  Logistieke Chauffeurs staan niet meer in direct persoonlijk contact met onze medewerkers. 2 Dienstverleners worden gescreend op hun historische bezoeken en reizen. 3 Zakelijk persoonlijke contacten buiten het eigen bedrijf worden bij voorkeur met video conferencing gedaan. 4 Intern wordt er frequent gedesinfecteerd. 5 Onze medewerkers vermelden alle privé buitenlandse reizen en wordt door ons beoordeelt. 6 Medewerkers worden getraind op meer veiligheid en persoonlijke hygiëne om u, uw bedrijven en gezinnen zo veel mogelijk te beschermen en de verspreiding van dit coronavirus tegen te gaan. 

Kupan wil een hulpvaardige, flexibele, innovatieve organisatie zijn voor al haar klanten uit een selecte groep marktsegmenten. Belangrijk hierbij is dat wij wensen van onze klanten inventariseren, beoordelen, om vervolgens samen de juiste keuzes te maken. Ons doel is een klant die tevreden is over ons brede productassortiment en onze organisatie.

''Wij willen de klant een fotorealistische weergave bieden''

Hiermee willen wij ervoor zorgen dat de klant exact aangeboden krijgt hetgeen gewenst is. Ons sterke karakter en continue activiteiten op het gebied van productontwikkeling hebben er toe geleid dat wij op ons vakgebied wereldwijd toonaangevend zijn en een normbepalend imago hebben. Wij zijn er op gericht dit voortdurend te continueren en te versterken. Daarnaast wil Kupan een bedrijf met medewerkers zijn die zich voortdurend ontwikkelen om zo veranderingen op proces en productgebied zo efficiënt en doelmatig mogelijk uit te voeren. Hiermee willen wij u verzekeren dat u altijd een stap voor bent en uw investering langer rendeert. En uw gasten/werknemers u waarderen om uw gemaakte keuze. Kupan gelooft in presenteren, duurzaam partnership, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Wij staan als team in voor deze visie op de toekomst. Bij toepassing van materialen wordt zorgvuldig het gebruik en de milieuaspecten afgewogen. Hergebruik en recycling van afval wordt dagelijks toegepast.

Historie

De oprichter van Kupan b.v. de heer Th. J. ten Brinke vestigde zijn bedrijf in 1970 op het industriepark te Zelhem. Van
oorsprong gespecialiseerd in de productie van waterbestendige deuren en uitgegroeid tot een allround bedrijf voor
de complete ruimte inrichting en meer. Sinds 1970 creëert en vervaardigt Kupan inrichtingen van Compact
HPL voor intensief gebruik in veeleisende omgevingen in de hoogste kwaliteit.
In 2002 heeft de zoon van de oprichter de heer N.G. ten Brinke het bedrijf overgenomen. Als eigenaar, CEO en Algemeen
Directeur is de heer N.G. ten Brinke het creatieve brein achter Kupan b.v. Vandaag de dag is Kupan gevestigd op een
nieuwe en grotere locatie aan de Dames Jolinkweg 46 te Varsseveld. Vanuit de locatie in Varsseveld verkopen en produceren
wij al onze productlijnen. Kupan levert wereldwijd en heeft handelsagenten in meer dan 25 landen.
Een ambitieus en enthousiast team (± 60 medewerkers) staan voor u klaar om samen met u de perfecte oplossing voor uw
gewenste situatie te creëren. Om u als klant altijd goed te kunnen helpen hebben wij teams geformeerd met een klant
profiel. Zo kennen wij “de utiliteit”, de “recreatie”, “educatie”, “export”, “de industrie”, “sport” “gezondheidszorg” en “lab- en cleanroom” omgeving”.
Wilt u ook ervaren waarom zoveel klanten ons trouw zijn? Laat ons u helpen met het maken van de juiste keuze in gebruik,
uitstraling, budget, communicatie, en visualisaties.

Onze rol in de maatschappij

Kupan probeert zich zoveel mogelijk in te zetten voor duurzame bouw en milieuvriendelijkheid. Zo wordt er zo min mogelijk afval geproduceerd en zo efficiënt mogelijk omgegaan met materialen. Producten worden zo duurzaam mogelijk gemaakt. Hierdoor gaan ze langer mee en wordt op afval en gebruik van nieuwe materialen bespaard.