Recreatie & camping

Moderne, sfeervol ingerichte en schone douche- en toiletruimtes zijn een must voor succesvolle camping- en recreatieparken. De kwaliteit van de sanitaire ruimtes bepaalt in hoge mate of de gast kiest voor een verblijf bij u en terugkomt of dat zij gaan zoeken naar een betere accommodatie. Op dit gebied biedt Kupan vele varianten zodat u een geheel op uw budget en eisen afgestemd concept kunt realiseren.

Uniek zijn de ‘Kupan kids themadeuren’, de gepatenteerd kinderveilige cabineserie ‘Essence’ en de vrijhangende cabineproducten, zodat er geen belemmeringen zijn bij het schoonmaken.

Een Camping moet aan veel eisen voldoen, maar een van de belangrijkste is toch wel of de accommodatie voldoet aan de verwachtingen van uw gasten. Wij zijn gespecialisseerd in het inrichten van deze ruimtes zodat uw gasten positief over uw camping blijven praten. Onderschat vooral niet de klant. Zij kennen de markt ook en een klanten hebben is een, maar houden is een kunst.
Kupan houd in de markt van de recreatie de vinger aan de pols en heeft specialisten in dienst die niets anders doen dan inspelen op de behoefte van de recreatie gasten. 
U hoeft niet direct iets bij ons te kopen, maar u kunt natuurlijk altijd vrijblijvend advies vragen.

Heeft u bouwplannen of renovatie plannen, laat ons dan geheel vrijblijvend meedenken, om voor u het optimale er uit te halen.
Wij kunnen u ondersteunen met 3D Tekeningen en geven u inzicht hoe uw situatie kan worden. Uiteraard bent u degene die de keuzes maakt

Onze adviseurs helpen u graag bij de realisatie van uw wensen.

RecronTOP logo

Lees meer...