Kwaliteit watervaste deuren

Dat is pas kwaliteit!
Voor als u Lockers, toiletcabines, garderobe en waterbestendige deuren zoekt, die langer meegaan dan houten constructies. Wij hebben de kennis van de materialen en de omstandigheden waarin volkern wanden en meubelen het best tot hun recht komen.

Niet voor niets is Kupan de grootste in de Nederlandse markt. Het vertrouwen van onze klanten in ons bedrijf en onze kennis en service maakt het verschil. Wij willen u als klant graag helpen met het oplossen van uw vraagstukken als het gaat om de inrichting van kleedkamers en Sanitaire ruimtes.

Er is een begrips verschil in de markt tussen vochtbestendig en watervast. Kupan maakt als een van de enige producenten echte waterbestendige deuren. Dus echt geschikt voor een doucheruimte afsluiting, of voor het reinigen met een hogedrukreiniger, of stoomreiniger.

Onze deuren zijn daardoor ook geschikt om te gebruiken als deuren in een natte omgeving zoals een zwembad. Vochtbestendig is meestal de badkamerdeur thuis die 1 tot 2 keer per dag een lichte mate van verhoogde vochtigheid krijgt. Onze deuren kunnen alle situaties aan, en ook als er veelvuldig gedoucht wordt. Een vochtbestendige deur van hout gaat op den duur echt zwellen en/of rotten. Bij ons nooit.